HelpUkraina.se vill göra det lättare för dig som privatperson, förening eller företagare att hjälpa krigsdrabbade ukrainare som antingen finns kvar i Ukraina eller har lyckats fly till grannländerna och till Sverige.

Hjälpbehovet är enormt och det finns oändliga möjligheter för dig att göra skillnad utifrån vilket sätt du föredrar att stötta ukrainarna. Om det nu är med gåvor till hjälporganisationer, som volontär i Sverige eller genom att skicka hjälppaket och pengar till Ukraina.

HelpUkraina.se är ett ideellt och politiskt obundet initiativ som har startats av Nadir Fazal, Konstantinos Irina och Ramin Farrahi vars familjer en gång i tiden också har flytt från sina hemländer. Vi vill på det här sättet ge något tillbaka till dem som behöver hjälp på samma sätt som våra familjer en gång i tiden har fått hjälp.

nadir

Nadir Fazal

Nadir Fazal har sedan 2010 arbetat med SEO, Google Sök och digital marknadsföring inom privat och offentlig sektor. Sedan 10 år tillbaka har han varit engagerad som integrationssamordnare för att bidra till ett bättre Sverige. Han är även grundaren av ideella guiden hälsporrerehab.se som har hjälpt tusentals människor.

Konstantinos Irina

Konstantinos Irina driver sedan 20 år tillbaka digitala transformationen av kommunikationen & marknadsföringen på ICA, Philips, SCA, Arbetsförmedlingen och Pensionsmyndigheten. Han blev också personvald till Nacka kommunfullmäktige för sitt engagemang för Kvarnholmen, Finnboda, Saltsjöqvarn och Henriksdal.

Ramin Farrahi

Ramin Farrahi

Ramin Farrahi har arbetat inom IT branschen sedan 2009 och numera arbetar han på Polismyndigheten. Han brinner starkt för stöttning av medmänniskor och har studerat European Human Rights Law på Linnéuniversitet. Där samverkade han med studenter om sakliga frågor inom ämnet och har sedan dess följt utvecklingen.

© 2023 HelpUkraina.se